Om mig


IMG_9529

Jag heter Carina Regn och är grundare till be my guest. När jag var 7 år ville jag bli flygvärdinna. Jag blev aldrig lång nog men där någonstans började min kärlek till resebranschen. Under mer än 15 år har jag hunnit utforska stora delar av branschen och har arbetat i butik och på kontor, med charter och skräddarsytt, i Sverige och utomlands, som chef och som anställd. Det har gett mig en bred kunskap om vilka olika karriärvägar som finns inom branschen men också fått mig att inse hur svårt det kan vara att hitta rätt. Inte bara för företagen utan även som anställd.

Under många år provade jag på allt från butiksförsäljning till administration, både inom och utanför resebranschen. Det var roliga och givande år men jag hade svårt att hitta ”min grej” och bytte jobb ofta. Efter att 2007 själv ha gått hos en livs- och karriärcoach förändrade jag mitt sätt att tänka. Jag fick för första gången i mitt liv hjälp att sätta upp tydliga mål för framtiden och tack vare en konkret handlingsplan och bättre självinsikt började det hända saker! Resultatet blev 5 händelserika och utvecklande år på Resia som privatresesäljare, grupp- och konferenssäljare, säljcoach och tillförordnad butikschef. Men nu är det dags att ta nästa steg, göra upp en ny handlingsplan och sätta upp nya mål för mig.

Som nyutbildad livs- och karriärcoach* är det nu min tur att få hjälpa andra att hitta sin plats i livet. Välkommen till be my guest – det lilla företaget med det stora hjärtat!

* Certifierad coach på Senior Practitioner-nivå hos Life&Career

 

Vision

Att genom personlig coaching hjälpa människor till ökad självinsikt och personlig utveckling, privat och i arbetslivet.

 

Affärsidé

Att erbjuda professionell livs- och karriärcoaching till privatpersoner och företag.

Genom samtal och praktiska övningar kartlägger vi personlighet, kompetens, värderingar och drömmar som mynnar ut i konkreta mål och en individuellt anpassad handlingsplan. Coachingen ger ökad självinsikt och kan bidra till en personlig utveckling både privat och i arbetslivet.

Med lång och bred erfarenhet från resebranschen kan jag även erbjuda branschanpassad yrkesvägledning för studerande och verksamma inom branschen.