Tjänster


CarinaRegn_liten

Livs- och karriärcoaching

Vill du ha en förändring i livet men kan inte sätta fingret på vad? Ta hjälp av en livs- och karriärcoach!

Tillsammans ser vi över din livssituation, både privat och i arbetslivet, för att hitta det som är rätt för just dig. Genom coachande samtal och praktiska övningar tittar vi närmare på vem du är, vad du kan, vad du vill och vilka drömmar du har. Vi sätter upp konkreta mål och tar fram en individuell handlingsplan som är skräddarsydd för dig.

Coachingen ger ökad självinsikt och bidrar till personlig utveckling både privat och i arbetslivet.

Tillval: Det finns även möjlighet att komplettera coachingen med cv-skrivning.

Ca 10 timmar (6 tillfällen under 3 månader) + hemuppgifter

 

CV-skrivning

Har du svårt att formulera dig? Kommer du sällan på intervju när du har skickat in en ansökan? Var det evigheter sen du senast skrev en cv? Du får hjälp att gå igenom din CV och anpassa den till det jobb du ska söka. Vid behov tittar vi även närmare på din Linkedin-profil.

1-2 timmar

 

CV-skrivning med karriärcoaching

Funderar du på att byta bransch eller är sugen på andra arbetsuppgifter men vet inte riktigt vad? Går du en utbildning inom turism men vet inte vilket område eller företag du ska välja när du är klar? Med hjälp av karriärcoaching kan du ta reda på vilken typ av arbete som passar dig bäst utifrån din personlighet och din kompetens. Under coachingen tittar vi närmare på dina personliga egenskaper, din kompetens och dina värderingar. Utifrån det får du hjälp att skapa en CV anpassad till det jobb du vill söka. Vid behov tittar vi även närmare på din Linkedin-profil.

4-5 timmar

 

Tjänster för företag

Är du i ett läge där du behöver säga upp personal? Eller har du anställda som behöver hjälp att utvecklas och hitta rätt plats på företaget? Nu kan du som arbetsgivare hjälpa till genom att erbjuda livs- och karriärcoaching och/eller cv-skrivning.

 

Bemanning och rekrytering

Söker du jobb inom resebranschen? Jag samarbetar med Resebemanning som är specialiserade på bemannings- och rekryteringsuppdrag inom resebranschen. Läs mer på www.resebemanning.se.

 

Priser på förfrågan